Preview Mode Links will not work in preview mode

Travronden Spel

May 27, 2020

Programmet Tre S är tillbaka inför V86 och det ska spikas, skrällas och schasas på Örebro och Åby ikväll. Med spelexperten Anton Stöckel och programledare Rikard Åberg. 


May 22, 2020

Varje vecka kommer Travronden Spel med tre nya S till V75 som den här veckan körs på Gävle. I studion finns Anton Stöckel och Linus Eriksson som ger er den bästa spiken, det stora skrälloppet och för all del: schasningen. 

All info hittar ni på TravrondenSpel.se


May 20, 2020

I dagens Tre S ser vi Timpas Andersson föranalysera loppen i kvällens V86 på Åby, samtidigt som Anton Stöckel har läst in sig på allt om loppen på Solvalla. De tipsar om varsin SPIK, SKRÄLL och SCHAS. Lycka till!


May 15, 2020

Tre S är tillbaka inför V75 på Mantorp och ger dig speltips inför omgången. En Spik, ett lopp där det Skräller och en betrodd häst att Schasa. Med tipsexperterna Anton Stöckel och Fredric Lindman. 


May 13, 2020

Fantastiska lopp på V86 väntar och vi ger dig som vanligt en Spik, ett lopp där det Skräller och en betrodd häst att Schasa bort både på Jägersro och Solvalla. Med tipsexperterna Anton Stöckel och Linus Eriksson, ledda av Rikard Åberg.